Adipex – 75 | 15 tableta blister

RSD 3.000,00

Dostupnost: Na lageru
Categories: ,

Adipex – 75 sadrzi Phentermine koji je sredstvo za suzbijanje apetita koje se koristi zajedno sa dijetom, vežbanjem i terapijom ponašanja za kratkotrajno lečenje gojaznosti. Pakovanje od 15 tableta u blisteru

Pratite uputstva za upotrebu ovog medikamenta koje vam je dao vaš lekar. Koristite ovaj medikament 30 minuta pre obroka. Uzmite zadnju dozu u danu, najmanje 4 do 6 sati pre odlaska na spavanje. Ako uzimate ovaj medikament jednom na dan, uzmite svoju dozu ujutru. Čuvajte ovaj medikament na sobnoj temperaturi ispod 25 stepeni C u dobro zatvorenoj posudi, dalje od toplote i svetlosti. Ake propustite dozu ovog medikamenta, uzmite je što pre. Ako je posle podne i uzimate ovaj medikament 1 put dnevno ili posle 16 časova, a uzimate ga više od 1 puta dnevno, preskočite propuštenu dozu i vratite se na uobičajeni raspored doziranje. Ne uzimajte dve doze odjednom.

Ne prekoračujete preporučenu dozu i ne uzimajte ovaj medikament duže nego što je propisano bez konsultacija sa lekarom. Prekoračenje preporučene doze ili uzimanje ovog medikamenta duže nego što je propisano možu izazvati ozbiljne neželjene efekte. Sačuvajte sve lekarske i laboratorijske preglede dok koristite ovaj medikament. Pre nego što počnete da koristite drugi medikament, bez obzira da li je propisan ili ga uzimate na svoju ruku, konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom. Ne vozite, ne upravljajte mašinom i ne radite bilo šta drugo što može biti opasno dok ne sazante kako reagujete na ovaj medikament. Pre nego što budete imali neki medicinski ili stomatološki tretman, hitnu negu ili operaciju, recite lekaru ili stomatologu da koristite ovaj medikament. ZA ŽENE: Ako planirate da zatrudnite, konsultujte se sa svoji lekarom o prednostima i rizicima upotrebe ovog medikamenta u toku trudnoće. Nepozanto je da li se ovaj medikament izlučuje u majčino mleko. Ne dojite dete dok uzimate ovaj medikament.

Neki medikamenti ili medicinska stanja mogu imati interakciju sa ovim medikamentom. Obavestite vašeg lekara ili farmaceuta o svim propisanim lekovima ili lekovima uzetim na svoju ruku koje koristite. Ne koristite ovaj medikament ako takođe uzimate guanadrel, gvanetidin, furazolidon, fenfluramin, deksfenfluramin ili inhibitore monoaminske oksidaze (MAOIs). Upotreba ovog medikamenta se ne preporučuju ukoliko imate istoriju bolesti srca, poremećaje mozga ili kičmene moždine, ateroskleroze, visokog krvong pritiska, glaukoma ili hipertireoze. Ako imate pitanja ili nedoumica u vezi sa upotrebom ovog medikamenta, kontaktirajte vašeg lekara ili farmaceuta.

Ako propustite da uzmete dozu, uzmite je odmah čim se setite ako je u roku od jednog sata ili više. Ako se ne setite u ovom vremenskom roku, preskočite je i nastavite sa vašim planom doziranja. Ne „uduplavajte“ dozu kako bi nadoknadili propušteno.

Neželjeni efekti koji se mogu desiti dok koristite ovaj medikament uključuju nemir, nervozu, poteškoće sa snom ili suva usta. Ako nastave da se pojavljuju ili vas uznemiravaju, konsultujte se sa vašim lekarom. Ako primetite druge neželjene efekte koji nisu navedeni, konsultujte se sa vašim lekarom, medicinskom sestrom ili farmaceutom.

Čuvajte ovaj medikament na soboj temperaturi od 15 do 30 stepeni C. Čuvati u hermetički zatvorenoj posudi.

Ako se sumnja na predoziranje, odmah se obratite lokalom centru za kontrolu trovanja ili hitnoj službi. Simptomi predoziranja mogu uključiti nemir, tremor, ubrzano disanje, konfuziju, mučninu, povraćanje, dijareju i grčeve u stomaku.

Ne delite ovaj medikament sa drugima kojima nije prepisan. Ne koristite ovaj medikament za druga zdravstvena stanja. Čuvati od dohvata dece.

Ove informacije o medikamentu služe samo u vaše informative svrhe, a nisu namenje tome da obuhvataju sve namene, uputstva, interakcije sa medikamentima, mere predostrožnosti i štetne efekte vašeg leka. Ovo su samo uopštene informacije i na njih se ne treba oslanjati ni u kom slučaju. Ne bi trebalo da se tumači kao da sadrži posebna uputstva za određenog pacijenta. Odričemo se svake odgovornosti za tačnost i i pouzdanost ovih informacija i/ili posledica koje proizilaze iz upotrebe ovih informacija, uključujući oštećenje ili štetne posledice po osobe ili imovinu ukoliko takve posledice ili štete nastanu. Ne daje se nikakva garancija, bilo izričita ili podrazumevana, u vezi sa ovim informacijama.  

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adipex – 75 | 15 tableta blister”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *