Mastoren – 200mg Drostanolone Enanthate

RSD 5.500,00

Dostupnost: Na lageru
Kategorija:

Mastoren  (Drostanolone Enanthate) je steroid za ubrizgavanje izveden iz dihidrotestosterona (DHT).

Mastoren  (Drostanolone Enanthate) je u velikoj meri omiljen kod sportista zbog sposobnosti da proizvede povećanje izdržljivosti što je obično praćeno smanjenjem nivoa telesne masti i minimalnim neželjenim efektima.

Organizam ne aromatizuje Mastoren (Drostanolone Enanthate) i nije merljiv estrogen. Enzim aromataze (sinteteza estrogena) je zadužena za metabolizam testosterona. Povišeni nivoi estrogena mogu pouzrokovati neželjene efekte kao što je povećano zadržavanje vode, dobitak na telesnoj masi kao i ginekomastija.

Mastoren (Drostanolone Enanthate) kao nearomatizirajući DHT proizvod može da izazove antienstrogeni efekat, medikament koji se poredi sa drugim (aromatizibilnim) supstratima koji se vezuju za enzim aromataze.

Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, androgene nuspojave su još uvek uobičajene kod ove supstance, naročito kod većih doza. Uključuje pojavu masne kože, akni i rast malja po licu i telu.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog tipa.

Žene se takođe upozoravaju na potencijalne efekte virilizacije koje prouzrokuju anaboličko-androgeni steroidi. Ovo može da uključi i produbljivanje glasa, promene teksture kože, rasta malja po licu i uvećanje klitorisa.

Mastoren  (Drostanolone Enanthate) nema hepatotoksičnih efekata, a samim tim postoji mala verovatnoća za toksičnost jetre.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje i mogućnost smanjenja vrednosti holesterola HDL (dobrog) i povećanje vrednosti holesterola LDL (lošeg), a što može da prebaci HDL (lipoprotein visoke gustine) u ravnotežu LDL (lipoprotein niske gustine) u smeru koji favorizuje arterosklerozu sa velikim rizikom.

Relativni uticaj anaboličko-androgenog steroida na serumske lipide zavisi od doze, načina primene (oralna ili ubrizgavajuća), vrste steroida (aromatizovani ili nearomatizovani) kao i nivoa otpornosti na metabolizam jetre.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti opuštanje endotela i podršku hipotrofiji leve komore, a što znatno povećava rizik od kardiovaskularnog oboljenja i infarkta miokarda.

Mastoren  (Drostanolone Enanthate) verovatno će imati manje drastičniji uticaj na kardiovaskularne faktore rizika od sintetičko oralnih anaboličkih steroida.

Kako bi se smanjilo naprezanje kardiovaskularnog sastava, savetuje se održavanje aktivnih kardiovaskularnih vežbi i smanjenje unosa zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljen hidrata sve vreme aktivne primene steroida. Preporučuje se dopunjavanje sa ribljim uljima i formulom prirodnog holesterola (antioksidanta).

Kada se svi anaboličko-androgeni steroidi uzimaju u dovoljnoj meri da potstaknu dobitak mišića, onda dolazi do supresije endogene proizvodnje testosterona.

Takođe, medikamenti na bazi testosterona imaju jake efekte na regulaciju hipotalamusa prirodnih steroidnih hormona. Bez posredovanja testosteronsko-stimulišućih supstanci, nivo testosterona bi se vratio na normalni u roku od 1 do 4 meseca nakon prestanka upotrebe medikamenta.

Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti kao posledica zloupotrebe steroida što zahteva medicinsku intervenciju.

Obično se koristi u dozama od 300-500 mg nedeljno. Ukupna nedeljna doza se dalje deli kako bi se smanjila zapremina svake injekcije, davanjem leka dva do tri puta nedeljno. Morate voditi računa da redovno rotirate mesto ubrizgavanja kako bi se izbegla iritacija ili infekcija.

Pozitivni efekti ovog medikamenta postaju vidljivi kada se koristi u više ciklusa, naročito traje 6-12 sedmice ili duže.

Mastoren  (Drostanolone Enanthate) retko koriste žene u kliničkoj medicini.

Mastoren  (Drostanolone Enanthate) se ne preporučuje ženama u svrhu poboljšanja performansi zbog njegove jake androgene prirode i tedencije da izazove neželjene efekte virilizacije.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mastoren – 200mg Drostanolone Enanthate”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *