Mastorop – 100mg Drostanolone Propionate

RSD 4.000,00

Dostupnost: Na lageru
Kategorija:

Mastorop (Drostanolone Propionate) je steroid za ubrizgavanje izveden iz dihidrotestosterona (DHT).

Mastopor (Drostanolone Propionate) je u velikoj meri omiljen kod sportista zbog sposobnosti da proizvede povećanje izdržljivosti što je obično praćeno samnjenjem nivoa telesne masti i minimalnim neželjenim efektima.

Telo ne aromatizuje Mastorop (Drostanolone Propionate) i nije merljiv estrogen. Antiestrogen nije potreban kada se ovaj steroid koristi jer se ginekomastija ne pojavljuje čak ni kod osetljivih osoba.

Mastorop (Drostanolone Propionate) kao nearomatizirajući DHT proizvod može da izazove antienstrogeni efekat, medikament koji se poredi sa drugim (aromatizibilnim) supstratima koji se vezuju za enzim aromataze.

Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, androgene nuspojave su još uvek uobičajene kod ove supstance, naročito kod većih doza. Uključuje pojavu masne kože, akni i rast malja po licu i telu.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog tipa.

Žene se takođe upozoravaju na potencijalne efekte virilizacije koje prouzrokuju anaboličko-androgeni steroidi. Ovo može da uključi i produbljivanje glasa, promene teksture kože, rasta malja po licu i uvećanje klitorisa.

Mastorop (Drostanolone Propionate) nema hepatotoksičnih efekata, a samim tim postoji mala verovatnoća za toksičnost jetre.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje i mogućnost smanjenja vrednosti holesterola HDL (dobrog) i povećanje vrednosti holesterola LDL (lošeg), a što može da prebaci HDL (lipoprotein visoke gustine) u ravnotežu LDL (lipoprotein niske gustine) u smeru koji favorizuje arterosklerozu sa velikim rizikom.

Relativni uticaj anaboličko-androgenog steroida na serumske lipide zavisi od doze, načina primene (oralna ili ubrizgavajuća), vrste steroida (aromatizovani ili nearomatizovani) kao i nivoa otpornosti na metabolizam jetre.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti opuštanje endotela i podršku hipotrofiji leve komore, a što znatno povećava rizik od kardiovaskularnog oboljenja i infarkta miokarda.

Mastorop (Drostanolone Propionate) verovatno će imati manje drastičniji uticaj na kardiovaskularne faktore rizika od sintetičko oralnih anaboličkih steroida.

Kako bi se smanjilo naprezanje kardiovaskularnog sastava, savetuje se održavanje aktivnih kardiovaskularnih vežbi i smanjenje unosa zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljen hidrata sve vreme aktivne primene steroida. Preporučuje se dopunjavanje sa ribljim uljima i formulom prirodnog holesterola (antioksidanta).

Kada se svi anaboličko-androgeni steroidi uzimaju u dovoljnoj meri da potstaknu dobitak mišića, onda dolazi do supresije endogene proizvodnje testosterona. Testosteron je primarni muški androgen i pruža snažne negativne povratne informacije o endogenoj proizvodnji testosterona.

Takođe, medikamenti na bazi testosterona imaju jake efekte na regulaciju hipotalamusa prirodnih steroidnih hormona. Bez posredovanja testosteronsko-stimulišućih supstanci, nivo testosterona bi se vratio na normalni u roku od 1 do 4 meseca nakon prestanka upotrebe medikamenta.

Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti kao posledica zloupotrebe steroida što zahteva medicinsku intervenciju.

Obično se koristi u dozama od 200-400 mg nedeljno. Ukupna nedeljna doza se dalje deli kako bi se smanjila zapremina svake injekcije, davanjem leka dva do tri puta nedeljno. Morate voditi računa da redovno rotirate mesto ubrizgavanja kako bi se izbegla iritacija ili infekcija.

Pozitivni efekti ovog medikamenta postaju vidljivi kada se koristi u više ciklusa, naročito traje 8-12 nedelja ili duže.

Mastorop (Drostanolone Propionate) je veoma univerzalan medikament i može se kombinovati sa jednim brojem preparata zavisno od željenih rezultata.

Obično se koristi u dozama od 50-100mg sedmično. Zbog kratkotrajne prirode acetatnih estara, ukupna nedeljna doza se dalje deli kako bi se smanjila zapremina svake injekcije, davanjem leka dva do tri puta nedeljno. Morate voditi računa da redovno rotirate mesto ubrizgavanja kako bi se izbegla iritacija ili infekcija.

Pozitivni efekti ovog leka postaju vidljivi kada se koristi u više ciklusa, naročito traje 8-12 nedelja ili duže.

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mastorop – 100mg Drostanolone Propionate”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *