Methyltest – 25mg Methyl Testosterone

RSD 3.000,00

Dostupnost: Na lageru
Kategorija:

Methyltest (Methyl Testosterone) je oralni oblik primarnog muškog androgena testosterona.

Methyltest (Methyl Testosterone) se najčešće koristi ne kao anabolik, već za podsticanje agresije kod korisnika. Dizači tegova, bodibilder i takmičari često pokušavaju da iskoriste ovaj efekat, tražeći dodatni intenzitet na treningu ili takmičenju.

Organizam aromatizuje Methyltest (Methyl Testosterone) i izuzetno je estrogen. Povišeni nivoi estrogena često prouzrokuju ginekomastiju. U isto vreme, zadržavanje vode može predsavljati problem, prouzrokujući značajan gubitak mišićne definicije kako se povećava potkožno zadržavanje vode i nivo masti.

Za sprečavanje estrogenih neželjenih efekata može biti potreban antiestrogen. Može se naizmenično koristiti inhibitor aromataze koji efikasnije kontroliše estrogen sprečavanjem njegove sinteze.

Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, androgene nuspojave su još uvek uobičajene kod ove supstance, naročito kod većih doza. Uključuje pojavu masne kože, akni i rast malja po licu i telu.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog tipa.

Žene se takođe upozoravaju na potencijalne efekte virilizacije koje prouzrokuju anaboličko-androgeni steroidi. Ovo može da uključi i produbljivanje glasa, promene teksture kože, rasta malja po licu i uvećanje klitorisa.

Methyltest (Methyl Testosterone) je c17-alfa alkilovano jedinjenje. C17-alfa alkilovani, anaboličko-androgeni steroidi mogu biti hepatotoksični. Produženo ili veće izlaganje medikamentu može dovesti do oštećenja jetre. U retkim slučajevima, može doći do nastanka disfunkcije opasne po život. Savetuje se periodična poseta lekaru u toku svakog ciklusa kako bi mogao nadgledati funkciju jetre i sveokupno zdravlje. Unos c17-alfa alkilovanih steroida ograničava se obično na 6 do 8 nedelja kako bi se izbeglo eskalirajuće naprezanje jetre.

Preporučuje se upotreba suplemenata za detoksikaciju jetre u periodu uzimanja bilo koje vrste hepatotoksičnih, anaboličko-androgenih steroida.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje i mogućnost smanjenja vrednosti holesterola HDL (dobrog) i povećanje vrednosti holesterola LDL (lošeg), a što može da prebaci HDL (lipoprotein visoke gustine) u ravnotežu LDL (lipoprotein niske gustine) u smeru koji favorizuje arterosklerozu sa velikim rizikom.

Relativni uticaj anaboličko-androgenog steroida na serumske lipide zavisi od doze, načina primene (oralna ili ubrizgavajuća), vrste steroida (aromatizovani ili nearomatizovani) kao i nivoa otpornosti na metabolizam jetre.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti opuštanje endotela i podršku hipotrofiji leve komore, a što znatno povećava rizik od kardiovaskularnog oboljenja i infarkta miokarda.

Kako bi se smanjilo naprezanje kardiovaskularnog sastava, savetuje se održavanje aktivnih kardiovaskularnih vežbi i smanjenje unosa zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljen hidrata sve vreme aktivne primene steroida. Preporučuje se dopunjavanje sa ribljim uljima i formulom prirodnog holesterola (antioksidanta).

Očekuje se da svi anaboličko-androgeni steroidi vrše supresiju endogene proizvodnje testosterona. Testosteron je primarni muški androgen i pruža snažne negativne povratne informacije o endogenoj proizvodnji testosterona.

Takođe, medikamenti na bazi testosterona imaju jake efekte na regulaciju hipotalamusa prirodnih steroidnih hormona. Bez posredovanja testosteronsko-stimulišućih supstanci, nivo testosterona bi se vratio na normalni u roku od 1 do 4 meseca nakon prestanka upotrebe medikamenta.

Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti kao posledica zloupotrebe steroida što zahteva medicinsku intervenciju.

Često se koristi u dozi od 25-150 mg dnevno.

Pozitivni efekti ovog medikamenta postaju očigledni kada se koristi u dužim ciklusima, obično traje 6-8 sedmica.

Za maksimalnu primenu, Methyltest (Methyl Testosterone) treba uzimati na prazan stomak.

Methyltest (Methyl Testosterone) retko koriste žene u kliničkoj medicini.

Methyltest (Methyl Testosterone) se ne preporučuje ženama u svrhu poboljšanja performansi zbog njegove jake androgene prirode i tedencije da proizvede snažne neželjene efekte.

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “Methyltest – 25mg Methyl Testosterone”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *