Nandrofen – 100mg Nandrolone Phenylpropionate

RSD 3.800,00

Dostupnost: Na lageru
Kategorija:

Nandrofen (Nandrolon fenilpropionat) je oblik ubrizgavnja anaboličkog steroida nandrolona.

Nandrofen (Nandrolon fenilpropionat) je u velikoj meri omiljen kod sportista zbog njegove sposobnosti da poboljša izdržljivost i mišićnu masu bez jakih androgenih i estrogenih neželjenih efekata.

Nandrofen (Nandrolon fenilpropionat) ima nisku tendenciju ka konverziji estrogena. Zbog toga, estrogeni neželjeni efekti su manji kod primene ovog leka nego kod testosterona. Povećani nivoi estrogena mogu se još uvek primetiti kod većih doza i mogu prouzrokovati neželjene efekte kao što je povećano zadržavanje vode, dobijanje telesne masti i ginekomastija.

Upotreba antiestrogena je često dovoljna za ublažavanje ginekomastije izazvane progestacijskim anaboličko-androgenim steroidom.

Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, androgene nuspojave su još uvek uobičajene kod ove supstance, naročito kod većih doza. Uključuje pojavu masne kože, akni i rast malja po licu i telu.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog tipa.

Žene se takođe upozoravaju na potencijalne efekte virilizacije koje prouzrokuju anaboličko-androgeni steroidi. Ovo može da uključi i produbljivanje glasa, promene teksture kože, rasta malja po licu i uvećanje klitorisa

Nandrofen (Nandrolon fenilpropionat) nema hepatotoksičnih efekata, a samim tim postoji mala verovatnoća za toksičnost jetre.

Nandrofen (Nandrolon fenilpropionat) nema hepatotoksičnih efekata, a samim tim postoji mala verovatnoća za toksičnost jetre.

Kada se svi anaboličko-androgeni steroidi uzimaju u dovoljnoj meri da potstaknu dobitak mišića, onda dolazi do supresije endogene proizvodnje testosterona.

Takođe, medikamenti na bazi testosterona imaju jake efekte na regulaciju hipotalamusa prirodnih steroidnih hormona. Bez posredovanja testosteronsko-stimulišućih supstanci, nivo testosterona bi se vratio na normalni u roku od 1 do 4 meseca nakon prestanka upotrebe medikamenta.

Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti kao posledica zloupotrebe steroida što zahteva medicinsku intervenciju.

Obično se koristi u dozama od 200-400 mg nedeljno. Ukupna nedeljna doza se dalje deli kako bi se smanjila zapremina svake injekcije, davanjem leka dva do tri puta nedeljno. Morate voditi računa da redovno rotirate mesto ubrizgavanja kako bi se izbegla iritacija ili infekcija.

Pozitivni efekti ovog medikamenta postaju vidljivi kada se koristi u više ciklusa, naročito traje 8 nedelja ili duže.

Obično se koristi u dozama od 50 mg nedeljno, u obliku injekcije. Morate voditi računa da redovno rotirate mesto ubrizgavanja kako bi se izbegla iritacija ili infekcija.

Pozitivni efekti ovog medikamenta postaju vidljivi kada se koristi u više ciklusa, naročito traje 4-6 sedmice ili duže.

Iako je u manjoj meri androgen, žene se povremeno suoćavaju sa simptomima virilizacije korištenjem ovog jedinjenja. Ako neželjeni efekti virilizacije postanu zabrinjavajući, mora se odmah prekinuti upotreba Nandrofen (Nandrolon fenilpropionat) kako bi se sprečila permanentna pojava neželjenih efekata.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nandrofen – 100mg Nandrolone Phenylpropionate”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *