Sustamix – 250mg Testosterone Mix Ampule

RSD 4.200,00

Dostupnost: Na lageru
Kategorija:

Sustamix je mežavina testosterona za ubrizgavanje koja sadrži četiri različita testosteronska estera: 30mg Testosteron propionata, 60mg Testosteron fenipropionata, 60mg Testosteron izokaproata i 100mg Testosteron dekanoata. Sustamix je snažan anabolički preparat sa izraženom androgenim dejstvom. Najčešće se koristi u ciklusima „bulking“, pružajući izuzetan dobitak na mišićnoj masi i izdržljivosti.

Sustamix(Testosterone Mix) se lako aromatizuje u organizmu u estradiol (estrogen). Enzim aromataze (sinteteza estrogena) je zadužena za metabolizam testosterona. Povišeni nivoi estrogena mogu pouzrokovati neželjene efekte kao što je povećano zadržavanje vode, dobitak na telesnoj masi kao i ginekomastija.

Sustamix(Testosterone Mix) se smatra umereno estrogenim steroidom. Antiestrogen može biti neophodan kako bi zaštitio pojavu estrogenih nuspojava. Alternativno se može koristiti inhibitor aromataze koji delotvornije kontroliše estrogen, sprečavanjem njegove sinteze.

Estrogeni neželjeni efekti će se javiti u zavisnosti od doze, sa većim dozama (iznad normalnih terapijskih nivoa) koje će verovatno zahtevati istovremenu upotrebu antiestrogena i inhibitora aromataze.

Testosteron je primarni muški androgen koji je zadužen za održavanje sekundarnih muških polnih karakteristika. Povećani nivoi testosterona će verovatno dovesti do pojave androgenih neželjenih efekata kao što su masna koža, akne i rast malja po licu i telu.

Muškarci sa genetskom predispozicijom za gubitak kose (androgena alopecija) mogu primetiti ubrzano proćelavljenje. Osobe koje su zabrinute zbog gubitka kose mogu naći sigurniju opciju drugih manje androgenih steroida.

Žene se takođe upozoravaju na potencijalne efekte virilizacije koje prouzrokuju anaboličko-androgeni steroidi. Ovo može da uključi i produbljivanje glasa, promene teksture kože, rasta malja po licu i uvećanje klitorisa.

Sustamix(Testosterone Mix) nema hepatotoksičnih efekata, a samim tim postoji mala verovatnoća za toksičnost jetre.

Anaboličko-androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje i mogućnost smanjenja vrednosti holesterola HDL (dobrog) i povećanje vrednosti holesterola LDL (lošeg), a što može da prebaci HDL (lipoprotein visoke gustine) u ravnotežu LDL (lipoprotein niske gustine) u smeru koji favorizuje arterosklerozu sa velikim rizikom.

Relativni uticaj anaboličko-androgenog steroida na serumske lipide zavisi od doze, načina primene (oralna ili ubrizgavajuća), vrste steroida (aromatizovani ili nearomatizovani) kao i nivoa otpornosti na metabolizam jetre. Anaboličko-androgeni steroidi mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti opuštanje endotela i podršku hipotrofiji leve komore, a što znatno povećava rizik od kardiovaskularnog oboljenja i infarkta miokarda.

Sustamix(Testosterone Mix) ima mnogo manji drastičniji uticaj na faktore kardiovaskularnog rizika od sintetičkih steroida. To je delimično zbog njegove reakcije jetre na metabolizam što joj omogućava da manje utiče na jetreno upravljanje holesterolom. Aromatizacija testosterona u estradiol takođe pomaže u ublažavanju negativnih efekata androgena na serumske lipide.

Zbog pozitivnog uticaja estrogena na serumske lipide, inhibitori aromataze su poželjniji za osobe koje se bave zdravljem kardiovaskularnog sistema jer nude delimičan estrogeni efekat na jetru.

Kako bi se smanjilo naprezanje kardiovaskularnog sastava, savetuje se održavanje aktivnih kardiovaskularnih vežbi i smanjenje unosa zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljen hidrata sve vreme aktivne primene steroida. Preporučuje se dopunjavanje sa ribljim uljima i formulom prirodnog holesterola (antioksidanta).

Kada se svi anaboličko-androgeni steroidi uzimaju u dovoljnoj meri da potstaknu dobitak mišića, onda dolazi do supresije endogene proizvodnje testosterona. Testosteron je primarni muški androgen i pruža snažne negativne povratne informacije o endogenoj proizvodnji testosterona.

Takođe, medikamenti na bazi testosterona imaju jake efekte na regulaciju hipotalamusa prirodnih steroidnih hormona. Bez posredovanja testosteronsko-stimulišućih supstanci, nivo testosterona bi se vratio na normalni u roku od 1 do 4 meseca nakon prestanka upotrebe medikamenta.

Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti kao posledica zloupotrebe steroida što zahteva medicinsku intervenciju.

Za lečenje nedostatka androgena, preporučena doza od 250mg se daje svaki treći dan.

Uobičajena doza kod sportista (muškaraca) je u rasponu od 250-750mg po injekciji koja se uzima u ciklusima od 6 do 12 nedelja. Ovaj nivo je dovoljan da većina koirisnika primeti izuzetan porast u snazi i veličini mišića.

Sustamix (Testosterone Mix) se obično koristi u fazi „bulking“ kada zadržavanje vode neće imati posledice, a korisnik će se više baviti sirovom masom nego definicijom.

Sustamix (Testosterone Mix) je veoma delotvoran medikament i često se koristi sam sa velikim blagotvornim dejstvom. Međutim, veoma je univerzalan medikament i može se kombinovati sa drugim anaboličko-androgenim steroidima kako bi se postigli željeni efekti.

Sustamix (Testosterone Mix) retko koriste žene u kliničkoj medicini.

Sustamix (Testosterone Mix) se ne preporučuje ženama u svrhu poboljšanja performansi zbog njegove jake androgene prirode i tedencije da izazove neželjene efekte virilizacije.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustamix – 250mg Testosterone Mix Ampule”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *